Sukně Bogner Jeans 您所在的位置:网站首页 bogner jeans Sukně Bogner Jeans

Sukně Bogner Jeans

2023-04-10 19:33| 来源: 网络整理| 查看: 265

Sukně Bogner Jeans RRP: 5 653,00 Kč

RRP je informace o srovnatelné hodnotě přibližné maloobchodní tržní ceny položek stejné kategorie, značky, kvality a materiálu nabízených jinými obchodníky, když byla položka poprvé uvedena na trh v novém stavu.

Další informace naleznete na stránce CO JE RRP (PŘIBLIŽNÁ TRŽNÍ CENA)?

Původní cena: 2 264,00 Kč

"Počáteční cena" je cena Remixu bez slevy před první slevou, a je vysvětleno v našich Podmínkách používání na www.remixshop.com

-57% Slevy na Remixu -20% Akční sleva

Viz podmínky v AKCE.

-47% Dodatečná sleva s kódem FEST

Dodatečná sleva s promo kódem je platná jen během akce. Viz podmínky v AKCE .

Celková hodnota slev v Remixu představuje akciovou slevu a jakékoli další slevy, které se přírůstkově uplatňují k počáteční ceně v době nákupu. -83% Rozdíl od RRP

Rozdíl RRP představuje srovnávací procentuální rozdíl mezi RRP a prodejní cenou Remixu za položku.

Další informace naleznete na stránce CO JE RRP (PŘIBLIŽNÁ TRŽNÍ CENA)?

959,83 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 959,83 Kč Velikost: L Tabulka velikostí Stav: Bez známek použití Nový produkt, se štítkem Nový, nepoužívaný produkt, bez štítku. Produkt bez jakýchkoli stop použití a je jako nový. Výrobek má sotva viditelné známky použití. Materiál: 98% bavlna, 2% elastan Barva: Modrá Popis: Pás 90 cm , Délka 58 cm . Výrobek je bez jakýchkoliv stop použití Velikost na štítku: 33. Podle naší Tabulka velikostí odpovídá L Přidat 0 40% WELCOME dárek pro Vás, jako nový zákazník!

Doručení v rámci celé České republiky za 109 Kč

Doručení produktů z Remixshop.com zabezpečuje WE|DO za poplatek 109 Kč (při elektronické platbě) а 129 Kč (na dobírku). Doba doručení trvá do 3-5 pracovních dnů. Doprava zdarma u objednávek s alespoň jedním produktem nad 1200 Kč.

Kombinujte objednávky a zaplaťte poštovné jen jednou

Odložte zpracování vašich objednávek v košíku, abyste je mohli zkombinovat a zaplatit jen jedno poštovné - více si přečtěte zde.

Vrácení do 14 dnů

Nelíbí se vám produkt, nebo nemá tu správnou velikost? To je nám líto. Rádi však zboží přijmeme nazpět. Každý produkt můžete vrátit do 14 dnů od jeho doručení z jakéhokoliv důvodu. Další informace, jak postupovat, najdete zde.

Bankovním převodem nebo Virtuální peněženkou

Po přijetí zboží na našem mezinárodním skladu okamžitě zpracujeme vaši stížnost. Peníze vám vrátíme do 14 dnů. Pokud si zvolíte vrácení peněz do virtuální peněženky, částka se zobrazí okamžitě. Nebudete muset čekat na bankovní převod.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有